Bulgarijë

2023: SLIVEN 20 vrijwilligers

2022: TULUVO 4 vrijwilligers

2021: Geen outreach vanwege corona

2020: Geen outreach vanwege corona

2019: YAMBOL 70 vrijwilligers.

2018: KOTEL 38 vrijwilligers.

2017: SLIVEN 20 vrijwilligers.


Servië

2021: Geen outreach vanwege corona

2020: Geen outreach vanwege corona

2019: BOSNJACE 15 vrijwilligers


Roemenië:

2022: VAIDEI 19 vrijwilligers


Letland:

2022: KARSAVA 13 Belgische vrijwilligers, 90 (internationale) vrijwilligers.


België:

2022: LEOPOLDSBURG +20 vrijwilligers

Klik op titel voor meer informatie

Hoewel het geen echt BMT project is willen we toch graag een initiatief van Kristof en Karen in de picture plaatsen.

Na een geweldige week in april 2022, gingen we heel graag voor de 2e keer terug gaan naar Tijs en Jessica, zendelingen in Roemenië.

Toen Tjebbo Van de Eijkhof, de leider van de Letland-outreach overleed, besloten enkele mensen uit Nunspeet dit unieke jaarlijkse project nieuw leven in te blazen.

Met 19 vrijwilligers -vooral jongeren- hadden we een prachtige tijd in Vaidei, Roemenië.We verdeelden voedselpakketten waardoor we hen konden bemoedigen, met hen praten en bidden. Velen waren ontroerd. Ook deden we veel kinderwerk, met veel lachende gezichten als resultaat.Een meer dan geslaagde week. Ga je volgende keer ook mee?

In het arme maar warm dorpje Tuluvo, Bulgarije, bevind zich een jongeren centrum onder leiding van Margie Brown. Dit centrum had dringend nood aan een opknapbeurt. een klus voor de handige harry's van het BMT

School de schatkist in Brussel heeft een schitterend ruil project opgestart om armoede tegen te gaan.

In samenwerking met Gave Veste willen we vluchtelingen in Limburgse asielcentra een hart onder de riem steken door activiteiten te organiseren.

Het BMT is jaren geleden ontstaan tijdens een brainstorm sessie in Brussel, daar is onze visie geboren: share life, serve with love.


Individuele begeleiding/ondersteuning

Mensen die op ons pad komen willen we bijstaan in raad en daad. we willen tijd vrijmaken voor gesprekken en hulp te bieden. zo kunnen we mensen door een moeilijke periode helpen en er voor hun zijn. WAT NU?

Steun onze missie